GOED DIEREN VOER

Contact met GoedVoer.nl

De betalingen van Goedvoer gaan via geselecteerde branchepartners, niet via Goedvoer.nl. De afhandeling van uw betaling gaat dus buiten ons om. Wij werken alleen samen met betrouwbare partners die al lange tijd een goede reputatie hebben in de online verkoop van producten. Bij eventuele reclame dient u contact op te nemen met de leverancier waar u betaald heeft  (en van wie u de factuur van heeft ontvangen). Goedvoer.nl is geen partij in een betwiste bestelling. Goedvoer hanteert de regels, voorgeschreven door VPAN.nl

De levering van alle Goedvoer.nl artikelen op onze website gaat direct via onze geselecteerde partners en wordt niet bij ons verwerkt. Voor specifieke leveringsvoorwaarden kunt u contact opnemen met een van onze partners, waar u de bestelling gedaan heeft.

Goedvoer maakt hierdoor gebruik van het exoneratiebeding of exoneratieclausule, hetgeen een vrijwaring is op grond waarvan, mits in het betreffend geval en onder de gegeven omstandigheden geldig, een wettelijke verplichting tot schadevergoeding, ontstaan door een toerekenbare tekortkoming of onrechtmatige daad, wordt uitgesloten.

Goedvoer maakt, nadat u op de knop [Nu kopen] klikt, gebruik van het "Exoneratiebeding", Goedvoer.nl is niet verantwoordelijk voor de verdere verwerking van  uw bestelling of order. Wij hebben geen inzage in uw bestelling of afhandeling van uw opdracht. Derhalve kunnen wij ook niet bemiddelen bij een eventuele reclame en/of retour sturen van producten. Er worden géén kosten aan de klant berekend voor het doorsturen naar onze Branchepartners.


CAPTCHA

Na het versturen van het contactformulier nemen wij indien nodig contact met u op via uw emailadres.